Titlen på dit blogindlæg er meget vigtig

Titlen på dit blogindlæg er meget vigtig

8. november 2018 0 Af Guide til Bloggere

Her er det vigtigt at skrive en fængende overskrift i dit blogindlæg, som relaterer til dit indlæg.

Her skriver du et underafsnit (overskrift 1,2,3……) på 3-4 linjer, som fortæller lidt mere om dit blogindlæg, og som fanger læsernes interesse.

Her skriver du dit blogindlæg, og et godt råd er at bruge en masse fængende tillægsord.

Det er vigtigt at skrive korte sætninger, bruge afsnit og lege med forskellige skriftstørrelser og tilføje billeder.

Et godt råd er også, at bruge samme ord eller sætninger igen i Titel, overskrift og underskrift og i teksten, da det vil hjælpe Google med at synliggøre dit blogindlæg og din blog i søgeresultaterne. Det vil på sigt få dit blogindlæg til at ligge højt i søgeresultaterne og gerne på 1. søgeside. Win win -det vil få flere brugere til at klikke ind på dit indlæg. (Vi bruger nøgleordet blogindlæg, som går igen).

Husk at indsætte links til tidligere indlæg, for at fastholde læserens interesse og give dem lyst til at læse flere af dine indlæg, som gerne relaterer til det, du lige har skrevet som f.eks.

Du kan også læse mit indlæg om Hvordan får du vist et indlægsbillede på forsiden?

HUSK HUSK HUSK!!!! AT TRYKKE PÅ PREVIEW/FORHÅNDSVIS OG DEREFTER TRYK PÅ OPDATÉR/UDGIV, HVER GANG DU HAR TILFØJET NOGET NYT ELLER REDIGERET DIT INDLÆG, SÅ DINE TILFØJELSER ELLER REDIGERINGER IKKE FORSVINDER.

Du er meget velkommen til at skrive en kommentar til dette indlæg, hvis du gerne vil have flere råd til opsætningen af din blog, så hjælper vi dig gerne videre.

Du kan også læse vores indlæg om, hvordan du sætter et billede op på forsiden af dit blogindlæg her: Hvordan får du vist et indlægsbillede på forsiden?

Rigtig god fornøjelse med din nye blog.

Vi glæder os til at følge dig!